sjelevenn

Rudskogen, treningspass 7 juli , Staale  Honda VFR 750
Rudskogen, treningspass 7 juli , Staale Honda VFR 750

Tri Ky smaker av perfeksjon

Navnet betyr «sjelevenn». Vi er klare for et vennskap med nykommeren på Mathallen

Fakta tittel

Fakta tekst 1

Faktatekst 2

Fakta tekst 3

Faktatekst 4

cI enden av Vulkangata ved Mathallen, ut mot Møllerveien, har Tri Ky dukket opp. Folkene som står bak, kan ikke ha anlegg for kalde føtter når de åpner midt i koronatida, men så er det heller ingen ringere enn tidligere eier av Mr. Bay på Tjuvholmen som står bak. Her skal du kunne finne deg til rette, uansett ambisjonsnivå for kvelden. Du kan stikke innom og få en av 20 plasser i matbaren med mat fra à la carte-menyen eller noe godt i glasset. Eller be om omakase-meny i sushibaren, servert av sushikokk Vladimir Shek. Omakase betyr at kokken bestemmer hvilke retter du får servert. Omakase-menyen er på 12 til 14 retter, til 849 kroner per person. Her er det bare plass til seks gjester. Eller du kan, som oss, bestille sharing-meny i hovedområdet, som har 40 sitteplasser og bordbestilling. Der får vi ni retter til 649 kroner per person.

Der får vi ni retter til 649 kroner per person.

Noen

Her er litt tekst
Her er litt tekst

De store vinduene gir fin utsikt til menneskene utenfor som vandrer til og fra alt Mathallen har å by på. Inne er det svarte stoler i skinn og tre, vakre trebord, harmonerende farger og store bilder av kvinneskikkelser på veggene. Det er stilrent, pent og gjennomført.

Vår litt hektiske servitør glemmer oss en liten stund etter at vi har satt oss ned, men når serveringen først kommer i gang, dukker rettene opp i fint tempo. Vi ber om en vin som passer med den første retten. – En frisk riesling, kanskje? spør servitøren og kommer tilbake med to glass hvitt uten nærmere presentasjon. Straks etter får vi en enkelt østers fra Stavanger plassert på is, med ponzusaus, ørretrogn og et vakkert urteblad på toppen. Det smaker av perfeksjon.