BØLGER: Bølger går som et tema gjennom hele leiligheten.
BØLGER: Bølger går som et tema gjennom hele leiligheten.

Ellevill leilighet har ligget ute for salg i ett år: – Denne er det nok mange som ikke helt forstår seg på

Selgeren av leiligheten har ikke spart på kreativiteten, og har like greit latt en kunstner få gå løs med malerkosten fra ende til annen. Nå sliter eiendomsmeglerne med å få solgt den svært spesielle eiendommen, som har ligget til salgs i nærmere ett år.

Publisert Sist oppdatert

(Romerikes Blad): – Det er noe helt spesielt som har blitt gjort her. Dette er noe annet enn hvite vegger og eikeparkett. Her er det et helt eget uttrykk som kommer fram, og denne er det nok mange som ikke helt forstår seg på, som med mye annen kunst for øvrig, sier Lars Espen Storebø. Han er daglig leder for Privatmegleren på Strømmen, og står for salget av den elleville leiligheten i Blystadlia i Rælingen.

Skiller seg ut

Leiligheten har tre soverom og er på 93 kvadratmeter. Det som gjør at den skiller seg ut, er utsmykningene på, vegger, dører, skapdører gulv og til og med i taket. Det var Tv2 som først omtalte leiligheten. FARGERIKT: Det er få detaljer som ikke har blitt dekorert i leiligheten i Blystadlia. Foto: Privatmegleren Strømmen I denne leiligheten har til og med toalettet og vasken på badet blitt malt. Med andre ord er leiligheten noe helt annet enn en hvit og streit treroms, som man kan se ut fra Finn-annonsen. Det har også gjort at meglerne har fått en ekstra utfordring med å få solgt den.